Documentaires

A Farm for the Future BBC documentaire over hoe de afhankelijkheid van olie te verkleinen en op een duurzame manier landbouw te bedrijven. De volledige film is via de link te bekijken.
Eeuwige Moes Een levenslange kruistocht voor het behoud van oude groentesoorten. De volledige film is via de link te bekijken.
Farming With Nature Documentaire over Sepp Holzer en zijn toegepaste Permacultuur in de Oostenrijkse bergen. De volledige film is via de link te bekijken.
How To Save The World Toont de gevolgen van de huidige landbouw praktijk in India en laat zien dat met de Biologisch-Dynamische wijze een volwaardig alternatief voorhanden is. De trailer is via de link te bekijken.
In Grave Danger of Falling Food Introductie tot Permacultuur door Bill Mollison. De volledige film is via de link te bekijken.
Our Daily Bread Laat zien hoe ons voedsel tot stand komt. Deze film versterkte mijn besef dat het zo niet langer kan. De trailer is via de link te bekijken.
The World According To Monsanto Laat de praktijken zien van een van de machtigste bedrijven in de agrarische industrie. De volledige film is via de link te bekijken.
Unnatural Selection Toont de gevolgen van het genetische manipuleren van dier en gewas. De volledige film is via de link te bekijken.
We Feed The World Hierin wordt de globalisatie van de voedselindustrie tegen het licht gehouden. De volledige film is via de link te bekijken.